Офис

Category

Различни мероприятия и връзки с обществеността

С този проект значително бе подобрена енергийната ефективност на корпусa и се реализира значителна икономия на средства за отопление.
Read More
Напълно обновен и оборудван със 60 нови компютърни конфигурации е нашият Център за компютърно-подпомагани учения и симулации (ЦКПУС)!
Read More
Обновената спортна зала на Военна академия „Г. С. Раковски“ вече радва нашите служители и обучаеми всеки работен ден от 10:00 часа до 12:00 часа и от 14:00 часа до 16:00 часа! Модернизацията на залата е извършена без влагане на средства на Военна академия „Г. С. Раковски“. Заповядайте!
Read More
В периода от 17 до 21 януари 2022 г. на посещение във Военната академия на Въоръжените сили на Република Азербайджан е делегация от Военна академия „Г. С. Раковски“, водена от генерал-майор д-р Груди Ангелов – началник на Академията. Първият заместник-министър на отбраната и началник на Генералния щаб на Азербайджанската армия генерал-полковник Карим Валиев прие днес,...
Read More
Православната църква почита днес паметта на Атанасий Велики. Той е роден през 295 година след Христа в египетската столица Александрия. Син на бедни християни, Атанасий получил добро образование. На 23-годишна възраст той е ръкоположен за дякон и участва в Никейския Вселенски събор. Пет години след това Атанасий придобива епископски сан. Като архиепископ на гр. Александрия...
Read More
1 2 3 124