Университетски зимни игри и Зимен университет – 21-24 март 2023, Пампорово

УВАЖАЕМИ СЛУШАТЕЛИ, СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ,

Организационният екип на Национално представителство на студентските съвети в Република България и Асоциация за университетски спорт „Академик”  Ви кани да участвате в Университетски зимни игри и Зимен университет ‘2023.

Спортните събития на организаторите ще бъдат проведени в периода  21 – 24 март 2023 г. в курортен комплекс „Пампорово“.

УНИВЕРСИТЕТСКИ ЗИМНИ ИГРИ И ЗИМЕН УНИВЕРСИТЕТ се провеждат в академичен дух и в духа на университетското спортно движение, въз основа на които не се допуска дискриминация, насочена срещу висше училище или лице на база на расова, религиозна или политическа принадлежност. Те са социален проект, целящ да създаде условия за изграждане на активния диалог между студентските общности на висшите училища посредством участието им в обучения, семинари, културни събития, обединявайки ги да работят заедно за развитието на масовия студентски спорт, образованието и между културните ценности. Основна цел е провеждане на Национални университетски шампионати и излъчването на национални индивидуални шампиони, както и номинирането на призовите висши училища.

Национален университетски шампионатСКИ АЛПИЙСКИ ДИСЦИПЛИНИ(мъже и жени)
Национален университетски шампионатСНОУБОРД(мъже и жени)
Национален университетски шампионатСКИ БЯГАНЕ(мъже и жени)
 СКИ РАЛИ(мъже и жени)
 БЪРЗА ШЕЙНА(отборно)
 СНЕЖНА ЩАФЕТА(отборно)

УНИВЕРСИТЕТСКИ ЗИМНИ ИГРИ И ЗИМЕН УНИВЕРСИТЕТ 2023 ще се проведат в период от четири (4) дни и включва следните състезания.

Финансови условия, настаняване, хранене и участие.

Организаторите осигуряват хотелско настаняване в хотел „Перелик” като при запълване на капацитета на хотел, настаняването ще бъде в хотел „Орловец“. Цените са на човек на вечер и включват:

  • Нощувка със закуска, обяд и вечеря на блок маса;
  • Ползване на плувен басейн, сауна парилка, инфрачервена сауна, финландска сауна, кедрова сауна, билкова сауна, арома парна баня, билкова парна баня, ледена стая, приключенски душ, достъп до хамам стая, 10-местно джакузи, фитнес и релакс салон в Body & Soul SPA Lounge Перелик билкова сауна, арома и билкова парна баня, ледена стая и др.
  • Безплатен сейф и Wi-Fi достъп в целия хотел;
  • Туристическа такса, застраховка и 9% ДДС;
  • Наличен безплатен паркинг и топъл гараж.
Вид настаняванеПреференциална цена за мероприятието – 3 дни – FB
Джуниър суит (легло)492.00 лв.
Допълнително легло в джуниър суит/макс. 1 бр./432.00 лв.
Двуспален апартамент или мезонет (легло)474.00 лв.
Допълнително легло в двуспален апартамент или мезонет /макс. 2 бр./423.00 лв.
Единично настаняване582.00 лв.

За повече информация:

Сайт на проекта: www.winter2023.eu

www.facebook.com/wu.npss

www.facebook.com/ausakademik/

 www.aus.bg

Желаещите да участват колеги е необходимо да направят своите заявки за участие до 14.03.2023ф г. при подполковник Николай Радославов, стая 311 в преподавателския корпус на Военна академия „Г. С. Раковски”, GSM 0888 992465.

zu-2023