Цивилен служител Жана Дионисиева отбеляза своята годишнина

Днес празнува Жана Дионисиева – служител в отдел „Логистика“ на Военна академия „Г. С. Раковски“. Нейните златни ръце са отдадени на всекидневен неуморен труд, който ръководството на Военна академия „Г. С. Раковски“ почита и уважава.

„Особено ми е приятно, от името на ръководството на Военна академия и лично от свое име, да Ви поздравя най-сърдечно по случай Вашата годишнина! Вашата всеотдайност в работата и позитивно отношение към хората ни карат да се чустваме горди и признателни, че Вие сте част от нашия колектив, който високо цени Вашия професионализъм. Приемете най-искрените ни благопожелания за крепко здраве, благополучие и успех във всяко Ваше бъдещо начинание! Нека вярата и надеждата за по-добро Ви съпътстват навсякъде и във всичко! Нека винаги да имате топлина и радост в семейството и признание в работата!“ – се казва в поздравителния адрес от името на началника на Военна академия генерал-майор Тодор Дочев.

Очарователната рожденничка бе трогната от вниманието, благодари на ръководството и засвидетелства своята привързаност към живота и дейността на Военната академия.