Отменя се срещата-разговор на началника на Военна академия „Г. С. Раковски“ генерал-майор д-р Груди Ангелов със студентите, учещи в бакалавърските специалности

Отменя се срещата-разговор* на началника на Военна академия „Г. С. Раковски“ генерал-майор д-р Груди Ангелов със студентите, учещи в бакалавърските специалности – обявена за утре от 14:20 часа в зала „Тържествена“. Причина са обявените преди часове нови анти-COVID-19 мерки от РЗИ-София.

Приканваме студентите да споделят впечатленията си от учебния процес и среда при нас, както и да отправят въпроси и предложения за подобряването им към началника, като пишат на лични на facebook-страницата (или на мейла на сайта) – с изрично посочване, че съобщението е „за генерал Ангелов“. Ние ще го предадем без да променяме нищо, а обратна връзка и отговори ще получите възможно най-бързо.

Ръководството на Военна академия „Г. С. Раковски“ настоятелно препоръчва на всички да носят маски в закритите помещения, да използват дезинфектанти достатъчно често, но и да спазват увеличена дистанция помежду си навсякъде. Военна академия „Г. С. Раковски“ има готовност да премине към обучение в онлайн среда посредством платформите MS Teams и BlackBoard, ако и/или когато това се наложи.


* Снимката е от аналогично събитие през октомври 2020 г.