Успешно приключване на три интензивни курса по английски език

В навечерието на Великденските празници успешно приключиха три интензивни езикови курса за повишаване на квалификацията в катедра „Езиково обучение“ на департамент „Дистанционно обучение, езикова подготовка и квалификация“: курс „Английски език I ниво”,  „Английски език II ниво” и  „Английски език III ниво“.

В него се включиха 32 специализанти от различни формирования и структури на Министерството на отбраната, които в продължение на четири месеца обогатяваха, упражняваха и надграждаха езиковите си знания. Специализантите имаха възможност да развият комуникативните си умения благодарение и на участието на гост-преподаватели от САЩ и Великобритания в курсовете – възможност, която се случва за първи път в дългата история на обучението по английски език във Военна академия.

Курсът завърши с връчване на удостоверения от директора на департамента полк. П. Димов и с пожелания за светли празници, успешно явяване на предстоящия през следващата седмица изпит според STANAG 6001 и още по-високи професионални и лични успехи!