Посещение на делегация от Военна академия „Г. С. Раковски“ във Военната академия на Въоръжените сили на Република Азербайджан

В периода от 17 до 21 януари 2022 г. на посещение във Военната академия на Въоръжените сили на Република Азербайджан е делегация от Военна академия „Г. С. Раковски“, водена от генерал-майор д-р Груди Ангелов – началник на Академията.

Първият заместник-министър на отбраната и началник на Генералния щаб на Азербайджанската армия генерал-полковник Карим Валиев прие днес, 18 януари 2022 г. генерал-майор д-р Груди Ангелов, началник на Военна академия „Г. С. Раковски“.

Това е вторият ден от посещението на нашата делегация в Баку. Обсъждат се съвместни програми в сферата на военното образование, размяна на студенти и преподаватели по програмата Еразъм+.

На днешната среща на българската делегация с първия заместник-министър на отбраната и началник на Генералния щаб на Азербайджанската армия генерал-полковник Карим Валиев, присъства и българският посланик* в Баку – Н. Пр. Николай Янков, възпитаник на Факултет „Командно-щабен“ на Военна академия „Г. С. Раковски“.

<<Предишна