Отново спортен празник в Академията

Проведе  се поредна футболна среща със сдружение „Небесне видре” към 63-та парашутна бригада на Сърбия, организирано от спортен клуб „Военна академия“.

Събитието се отличаваше с прекрасно посрещане, отлично настаняване, игра със сърце и душа, с професионални отигравания, със спиращи дъха комбинации, със запомнящи се голове! Всеки ще попита: „Кой победи, какъв е резултатът, кой бе по-добър!?” – за резултата говори прекрасната торта от снимките! Нашите гости останаха очаровани от логистичното осигуряване и тържествената вечер, организирани от спортния клуб.

Благодарим от сърце и душа на цивилен служител Величка Атанасова от Академията, която се справи отлично с посрещането! Допълнителен стимул на всички футболисти даде началникът на Военна академия генерал-майор Тодор Дочев, който присъства на футболната среща. Той благодари с прочувствени думи за това, което се случва на терена и извън него, пожела на всички здраве и весели мигове заедно!

По време на мероприятието се родиха идеи за бъдещи срещи по волейбол, тенис на маса и баскетбол. А през 2024 г. да бъдем заедно в Нидерландия!

Отново имаше приятелски прегръдки и безброй искрени пожелания за бъдещи съвместни и незабравими преживявания!

Оставяме снимките да говорят! А ето какво пишеше на купата: „България и Сърбия – приятели завинаги, 11.11.2023! Благодарим на приятелите от Сърбия, че ги има!

И нека всички, увлечени от спортни изяви, да бъдем здрави!