Военна академия „Г. С. Раковски“ беше домакин на работна среща с Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в България

Днес академичното ръководство на Военна академия „Г. С. Раковски“ беше домакин на работна среща с новото ръководство на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в България.
Представителите на НПСС споделиха амбицията си да работят активно в посока на защита интересите на студентите в България и популяризиране дейността на организацията, което е част от платформата на ръководството в мандатна програма 2020-2022 година.
Началникът на Академията генерал-майор д-р Груди Ангелов представи възможностите за обучение във Военна академия, успехите по отношение на дистанционната форма на обучение в последните месеци, наложено от новите условия за неразпространение на Covid-19, както и предизвикателствата в провеждащата се кандидатстудентска кампания 2020.
На срещата бяха обсъдени въпроси за програма Еразъм+, професионалната реализация на випускниците и обновената инфраструктура на Военна академия.
След срещата представителите от НПСС разгледаха района на Военна академия и останаха очаровани от поддържаната база и осигурените условия за обучение.