Наградени военнослужещи и цивилни служители във Военна академия „Г. С. Раковски“

В тържествена обстановка началникът на Военна академия „Г. С. Раковски“ генерал-майор Тодор Дочев връчи награди от името на министъра на отбраната, на началника на отбраната и от свое име на военнослужещи и цивилни служители от Академията, които имат значителен принос за развитието на Академията, постигнали са високи резултати при изпълнение на служебните задължения и във връзка с 6 май – Ден на храбростта и Празник на Българската армия.

Награди получиха и представители на академичния състав, реализирали личен принос по издигане равнището на военната наука и образование на нивото на съвременните изисквания и в чест на 110 години от създаването на Военна академия.

Генерал-майор Дочев приветства наградените, благодари им за постигнатите високи резултати при изпълнение на служебните и трудовите задължения, значим принос в преподавателската, научноизследователската и административната дейност, и завърши с думите: „Положихте много усилия, очертават се и нови предизвикателства. Нека Свети Георги да ви пази и да ви дава сила и воля във всяко начинание. Нека службата във Военна академия „Г. С. Раковски“ е чест за вас и да продължим да работим заедно и да се развиваме, за да отговаряме на нарастващите потребности. Да продължим да доказваме, че подготвяме качествени кадри!“.