Битка люта се задава, закани… никой на никого няма да прощава!

Преподавателите първи на терена се явиха, загряха си професионално – още сега топката на слушателите скриха! Те пък бодро на терена си дойдоха, с поглед към противника си заявиха: „Къде с тез годинки нас ще надиграете… по-добре веднага се предайте и не се мъчете!“
И се почна битка там епична. В първите 5 минути слушателите контролираха играта, с правилни и бързи разигравания успяха в 5-та минута да поведат в резултата. Това до някъде ги успокои, прибраха се в тяхната половина, преподавателите завладяха центъра, с бърза и комбинативна игра поведоха само за 6 минути с 3 : 1 – голове на Дринков, Чакъров и Митев.
Второто полувреме картинката отново се повтори, слушателите припомниха кои са по-млади, завладяха отново целия терен и с удар отдалече намалиха резултата. За да влезе Маринчо Маринчев и с два гола да оформи крайния резултат 5 : 2 за преподавателите.
Без контузии, с коректна игра и с много емоции завърши емоционален мач с идеи за повече такива срещи. Предстои реванш, слушателите обмислят да привлекат нови попълнения, преподавателите да запазят ритъма в играта и с много точни подавания физически да омаломощят противника! Благодарности за Крумова, която ни спаси от голове и се бори с нас наравно на терена!
Съдия и писател – Боян Алексиев / Дядо Бо