Здраве, приятелство и весели мигове на футболното игрище

Тон на тази красота даде при откриването на футболния мач началника на Военна академия „Г. С. Раковски“ генерал-майор Тодор Дочев: „Прекрасно време, перфектна организация, искам да се пазите и нека по-добрия победи!“

И битката започна. Слушателите стъписани – в отбора на преподавателите и административния състав две преподавателки – вратарка и защитничка, и най-лошото за слушателите, че и двете стоят на амбразурата и противник не може да мине. Е със случайно рекушетче слушателите поведоха, но радостта им бе кратка. Най-младият играч от преподавателите от центъра приспа противниковия вратар – 1 : 1. Но младото си е младо, направиха пълна смяна, отвлякоха вниманието на преподавателите и с една бърза контраатака пак излязоха с едни гърди напред. Но радостта им бе до тук, Дринков, Краси Димитров и Ерол сътвориха бермудски триъгълник и Ерол без проблем прониза до момента добре представящия се вратар на слушателите – 2:2. И тук сагата свърши, последва гол след гол във вратата на слушателите: Дринков 3:2, Чакъров 4:2, Митев 5:2 и Ерол 6:2! С малко, но качествени  смени преподаватели и административен състав доказаха, че възрастта няма значение, важното е да защитаваш името на отбора си!

Благодарим Ви момичета и момчета, че сътворихте прекрасен празник, благодарим на генерал-майор Дочев,  че въпреки голямата ангажираност, облече спортния екип и застана редом до своите подчинени!

Предстоят още много спортни празници – състезания по волейбол, баскетбол, шах, тенис на маса и тенис на корт. А колектива жадува да има игра и приятелства чрез спорта!