Военна академия „Г. С. Раковски“ ще бъде домакин на поредната лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0, организирана съвместно с КНСБ

февруари 13 @ 10:00 - 12:00
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Уважаеми колеги,
На 13 февруари 2020 г., четвъртък, Военна академия „Г. С. Раковски“ ще бъде домакин на поредната лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0, организирана съвместно с КНСБ.
Началото е от 10:00 ч. в аула „Раковски“ на Академията.
Във форума ще участват:
– Деница Сачева – Министър на труда и социалната политика;
– Анатолий Величков – Заместник-министър на отбраната;
– Карина Ангелиева – Заместник-министър на образованието и науката;
– Пламен Димитров – Президент на КНСБ;
– Генерал-майор д-р Груди Ангелов – Началник на Военна академия „Г. С. Раковски“.
Публични лекции от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0 до сега са проведени в СУ „Св. Климент Охридски“ и други водещи университети в България. Целта на тези лекции е да бъдат обсъдени предизвикателствата, които поставя дигитализацията пред пазара на труда.
Едни професии изчезват и се появяват нови. В същото време всички млади хора преживяват прехода от студентската скамейка към работното си място. Този преход може да бъде фатален на фона на бързо променящите се технологии, които са на път да изместят човека в някои сфери на пазара на труда. Това са част от темите, които ще се дискутират по време на лекцията.
Участници в MASTRCLASS WORK 4.0 ще бъдат студенти, университетски преподаватели, представители на синдикални и работодателски организации, институции, неправителствени организации и граждани.
Лекцията ще бъде открита за журналисти, а непосредствено преди началото на форума с водещите участници ще се проведе брифинг за журналисти от 09:45 ч. пред централния вход на Военната академия.
За допълнителна информация: сектор „Връзки с обществеността и международна дейност“ на Военна академия „Г. С. Раковски“, тел. +359 2 922 65 50.
Заповядайте!

Детайли

Дата:
февруари 13
Час:
10:00 - 12:00
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://rndc.bg/

Организатор

Военна академия
Телефон:
/+ 359 2/ 92 26 550
Email:
rnda@armf.bg
Уебсайт:
http://rndc.bg/

Място

Аула „Раковски“
бул. Евлоги и Христо Георгиеви 82
София, София 1504 България
+ Google Map
Телефон:
02/92 26550
Уебсайт:
https://rndc.bg