Споделяме с надежда да помогнем!

Приятели и последователи на Министерството на отбраната и Българската армия!

Отново се нуждаем от вашата силна съпричастност и вярваме във вашата безусловна подкрепа да застанем заедно зад каузата на колегите ни от Служба „Военно разузнаване“.

Те стартират кампания за набиране на средства за лечението на 4-месечната Мартина, диагностицирана с тумор на Вилмс на десния бъбрек, рядка форма на рак (адренокортикален карцином), заболяване с честота около едно на един милион.

До момента малката Мартина е претърпяла операция, която заедно с медикаментозното лечение и престоя в клиника в Истанбул е на стойност над 100 хиляди евро. За бебето Мартина се налага скъпоструващо и неотложно следоперативно лечение и химиотерапия с очаквана продължителност около 8 месеца, за които ще са необходими още около 100 хиляди евро.

Посочената сума е непосилна за семейството на Марти, ние обаче вярваме, че заедно ще успеем и ще ѝ дадем шанс за живот и отново ще върнем надеждата и усмивките на нашите скъпи колеги и приятели – нейната майка Дима Преснакова, нейния баща Николай Мартинов и нейната баба Бойка Варадинова.

Всеки, който иска и има възможност да помогне, може да го направи директно чрез Easy Pay или по банков път на посочената сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG28STSA93000014118421

BIC: STSABGSF

Титуляр на банковата сметка: Дима Стойчева Преснакова

Ще помогнете и ако споделите, за да достигне до повече хора! Заедно и обединени от вярата в доброто, винаги можем повече!

#ДаПомогнем #ЗаедноМожем

БЛАГОДАРИМ ВИ!