„НАПРАВИ ДОБРО ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ“

В навечерието на най-светлия християнски празник Великден и навръх Лазаровден  Военна академия „Г. С. Раковски“ и нейният началник генерал-майор Тодор Дочев се включиха в благотворителен базар, проведен по инициатива на Сдружението на жените военнослужещи.

В зала Концертна на ЦВК се събраха представители на структури от Министерството на отбраната и военни формирования от Българската армия, които подредиха на своите щандове картини, различни ръчно изработени сувенири и много лакомства.

Генерал-майор Тодор Дочев благодари на участниците в базара за тяхната съпричастност към децата в нужда на Българската армия. Той изрази своята увереност, че базарът ще даде възможност на нуждаещите се деца да сбъднат част от несбъднатите си мечти и че на нашите деца ще им бъдат подарени надежда и усмивки.

В знак на признателност към този благороден жест всички участници бяха удостоени от организаторите с почетен приз „Човек с добро сърце“.

Повече са събитието вижте на:

Вярата, грижата, това че децата на БА са нашите деца, нашето бъдеще и нашето поведение и отношение, което ние можем да им предадем, са изключително важни. Всички ние трябва да се стремим с делата си да променяме нещата и да правим добро. Да се учим да сме състрадателни, силни и  сплотени в името на една обща цел. Това е най-дълбокият смисъл на всяка благотворителност.