АПЕЛ – ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА БЕЛОСЛАВА!

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ –

ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА БЕЛОСЛАВА

под патронажа на

проф. д-р Миглена Темелкова –

Ректор на „Висше училище по

телекомуникации и пощи“ (ВУТП) – София

със съдействието на Полицейския синдикат в България

дата: 15.11.2023 г.

начало: 19:30 часа

място: Аула „МАКСИМА” на Висшето училище по

телекомуникации и пощи – ВУТП


Белослава си играе на площадката с другите деца. Тя е на две години и половина – здраво и весело дете. Денят е 12 май 2021 г.

Внезапно Белослава получава сърдечен арест. Изпада в клинична смърт за около 20 минути. За съжаление никой от присъстващите възрастни не успява да окаже на детето първа помощ.

Пристига линейка. Реанимират Белослава успешно. След това обаче тя изпада в кома, състоянието й става изключително критично.

 Цели три месеца малката Бела е в интензивно отделение в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, но се налага по спешност да бъде транспортирана в турска болница поради крайно тревожни обстоятелства. В Турция, пет месеца продължава борбата за нейния живот и за щастие лекарите успяват да я стабилизират.

Към момента Бела е в стабилно състояние, контролирано от турските доктори. Тя преминава през много интензивна рехабилитационна програма и показва значителен напредък. Дори направи първите си стъпки след инцидента.

ПОСЕТЕТЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОНЦЕРТ, НА КОЙТО ИЗВЕСТНИ И МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЩЕ ПЕЯТ ЗА БЕЛОСЛАВА – ЗА ДА ИМА ТЯ БЪДЕЩЕ, КАТО ВСИЧКИ ДЕЦА!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!